*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Stella Nova, Krista Shorts, Blue Checks

DKK 999,00

Smukke ternet shorts fra Stella Nova

Stella Nova Krista shorts er simpelthen så fine sommer shorts. Selve designet er blå ternet mønster med hvid syning i kontrast. Den løse pasform med lige ben og bred elastik i taljen, gør dem rigtig behagelige at have på. Super nemme lige at springe i over badedragten. Stella Nova Krista Shorts er lavet i en 65% polyester, 35% bomulds kvalitet. Match shortsene med Viga skjorten og skab et super lækkert sommerlook. Vi kunne sagtens se disse shorts i kombination med en hvid t-shirt eller oversize skjorte.

Se vores andre varer fra Stella Nova her.

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Sociale Medier – Facebook og Instagram deler vi til dagligt indhold og inspiration, der skal være med til at give jer en idé til hvordan man nemt kunne style et outfit. For os er det vigtigt at man skal kunne gøre brug af alt sit tøj og style det på kryds og tværs. Tøj taber i vores øjne ikke værdi, hvis man passer på det.

Mangler du nogle informationer omkring et specifikt produkt, eller spørgsmål til din ordre. Så kontakt os endelig og vi vil gøre vores bedste til at hjælpe dig på vej.

Ryd
Kategorier: , , ,

Yderligere information

Farve

416 Blue Checks

Størrelser

36, 38

Materiale

65% Polyester, 35% Bomuld