*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Stella Nova, Lauren Shirt, Light Purple

DKK 1.099,00

Smuk oversize skjorte fra Stella Nova

Stella Nova Lauren shirt er en virkelig lækker og basic skjorte. Den brede og oversize pasform gør den super rar at have på, selv på en søndag på langs. Stella Nova Lauren shirt har høje slids i begge sider der gør den nem at tage ned i bukserne for et mere casual look. Skjorten er lavet i en 100% bomulds kvalitet, og er super dejlig at have på.

Vi ville style den med et par fede jeans under og et par sandaler for et rigtig sommerhus feeling. Farven er vores absosult ynglingsfarve – Lavendel! Den er bare en sikker vinder hver gang.

Stella Nova er et af de førende modebrands indenfor dansk mode, og det forstår vi godt med deres smukke designs. Se vores nyheder fra Stella Nova her.

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Sociale Medier – Facebook og på Instagram, poster vi hver dag content. Her finder du en masse inspirerende billeder og stories, til hvordan vi ville style vores tøj. Vi deler alle vores nyheder med jer, konkurrencer eller når vi afholder giveaways.

Har du spørgsmål til en specifik varer, eller mangler du information omkring din ordre, så kontakt os endelig! Vi skal gøres vores bedste på at guide dig.

Ryd
Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Farve

523 Light Purple

Størrelser

36, 38, 40

Materialer

100% Bomuld

Du kunne også være interesseret i...