Tilbud

Stella Nova, Louisa Skirt, Simple Flowers

DKK 400,00

Sommerlig nederdel fra Stella Nova

Stella Nova Louisa nederdel er en rigtig smuk og sommerlig sag! Dejlig løs og luftig i materialet med fine flæser og feminine detaljer. Stella Nova Louisa nederdel er lavet i en skøn 100% polyester kvalitet, som gør den super behagelig i sommerens stråler. Mønstret på nederdelen er en masse små og søde blomster. Vi ville style nederdelen med en hvid t-shirt og et par gode sneakers eller et par farverige Havaianas.

Stella Nova blev startet tilbage i 2002, og er i dag et af de førende moderbrands indenfor dansk mode, og det forstår vi godt med deres smukke designs og legende univers. Se alle vores nyheder fra Stella Nova her.

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Sociale Medier – Facebook og på Instagram, deler vi dagligt nyt content med jer. Her finder du en masse inspirerende billeder og stories, til hvordan vi ville style vores tøj. Vi deler alle vores nyheder med jer, konkurrencer eller når vi afholder giveaways. Det er vigtig for os at vores tøj kan bruges mere end én sæson, og at vi kan style det på kryds af garderoben.

Har du spørgsmål til en specifik varer, eller mangler du information omkring din ordre, så kontakt os endelig! Vi skal gøres vores bedste på at guide dig.

Ryd
Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Farve

167 Simple Flowers

Størrelser

36, 38

Materialer

100% Polyester