*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Stella Nova, Sara Shirt, Washed Denim

DKK 1.299,00

Smuk skjorte fra Stella Nova

Sara skjorten er en nyhed fra det nye brand på Springstorie.dk, Stella Nova!

Stella Nova er simpelthen en drøm der er gået i opfyldelse! Stella Nova designer smukt og feminint tøj til moderigtige kvinder, der fremmer alle de kvindelige træk og skønheder.

Stella Nova Sara skjorten er en smuk denimskjorte med broderede små gule og hvide blomster. Sara skjorten har pufærmer og læg ved skuldrene, der skaber noget kant. Skjorten lukkes med sølvknapper foran, har en skjortekrave og brystlomme. Pasformen er løs og skjorten er almindelig i størrelsen. Stella Nova Sara skjorten er lavet af 100% bomuld.

Vi ville style den med de ligeså fine forårs jeans Issa. Find dem her.

Se vores andre fine varer fra Stella Nova her.

Følg os på de sociale medier

På vores Sociale Medier – Facebook og Instagram, deler vi outfits og inspirations billeder og videoer der viser, hvordan vi ville style vores tøj og bruge dem på forskellige måder. Det er vigtigt for os at vi kan bruges vores tøj på flere måder, og til flere forskellige items.

Mangler du informationer omkring et produkt eller en ordre, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at svare dig så hurtig vi kan.

Ryd
Kategorier: , ,

Yderligere information

Farve

Washed Denim

Størrelser

36, 38, 40

Info:

Materiale: 100% Bomuld

Du kunne også være interesseret i...