*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Stella Nova, Tyra Dress, Light Flowers

DKK 1.599,00

Skøn forårskjole fra Stella Nova

Stella Nova Tyra dress er en super smuk kjole med en skøn slå-om effekt ved overdelen samt v udskæring. Stella Nova Tyra dress har en tætsiddende pasform og har en skørt i selve længden ved kjolen. Kjolen er lavet i en lækker blød 100% polyester kvalitet. Denne kjole er endnu et godt eksempel på en kjole man sagtens kunne bruge til sommerens arrangementer og fester. Er kjolen en smule for feminin, så smæk en denim eller læderjakke over og et par super fede chunky sneakers.

Se vores andre varer fra Stella Nova her.

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Sociale Medier – Facebook og Instagram deler vi til dagligt indhold og inspiration, der skal være med til at give jer en idé til hvordan man nemt kunne style et outfit. For os er det vigtigt at man skal kunne gøre brug af alt sit tøj og style det på kryds og tværs. Tøj taber i vores øjne ikke værdi, hvis man passer på det.

Lægger du inde med et spørgsmål omkring en specifik varer, eller informationer omkring din ordre. Så kontakt os endelig pr mail eller telefon, så hjælper vi gerne så godt vi kan!

Ryd
Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

455 Light Flowers

Størrelser

34, 36, 38, 40

Materialer

100% Polyester

Du kunne også være interesseret i...