*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Stella Nova, Viga Shirt, Blue Checks

DKK 1.199,00

Smukke tern fra Stella Nova

Stella Nova Viga shirt er denne super fede skjorte! Denne skjorte kommer vi til at leve i hele sommeren. Stella Nova Viga shirt har en oversize pasform, fin krave og to store lommer foran. Ligesom de matchende shorts, så er Viga skjorten også i et flot blå ternet mønster med hvid syning for kontrast. Skjorten er lavet i 65% polyester, 35% bomulds kvalitet. Hvis du ikke er så meget til sæt og at matche top og underdel, så kan du sagtens bruge skjorten som en åben jakke eller sammensætte en nederdel eller jeans til den.

Se vores andre varer fra Stella Nova her.

 

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Sociale Medier – Facebook og Instagram deler vi til dagligt indhold og inspiration, der skal være med til at give jer en idé til hvordan man nemt kunne style et outfit. For os er det vigtigt at man skal kunne gøre brug af alt sit tøj og style det på kryds og tværs. Tøj taber i vores øjne ikke værdi, hvis man passer på det. Her kan i også se skjorten på Anne som viser den frem i størrelse 36.

Mangler du informationer omkring en specifik style, eller har spørgsmål omkring din ordre. Så kontakt os endelig, så hjælper vi dig så godt vi kan.

Ryd
Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

416 Blue Checks

Størrelser

36, 38

Materialer

65% polyester, 35% bomuld