Levering indenfor 1-2 hverdage - * Fri fragt ved køb for min. 399,-

 

 

Vi har glædet os som de fleste børn glæder sig til juleaften til at kunne præsentere Enamel for jer.

Det danske smykkemærke har på rekord tid taget Danmark med storm og vinder de fleste pige hjerter. Alle smykker er designet af smykkedesigner og ejer Marie Rantzau, som har en passion for de rene enkle linjer, men samtidig det stærke udtryk. ENAMEL er en smykkeserie i et enkelt design med et stærkt udtryk, og til yderst tilgængelige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Farvevalg og former er nøje sammensat, og følger altid modens farver, hvilket også gjorde det til en svær opgave at udvælge det bedste til jer.

Det er svært at finde 5 favoritter men jeg vil alligevel lige vise jer mine 5 favoritter fra Enamel.

 

Nr 1 er Sparkling Hoops, jeg har altid haft en svaghed for ørering med sten i og disse er ingen undtagelse. Derudover er jeg blandt veninder kendt for at jeg altid går med Hoops og derfor er Nr 2 som hedder Amour Hoops også en favorit. Nr 3 er Freydis Hoops som er de smukke ørering med perler. Øreringe med de små søde hvide perler er bestemt kommet for at blive og det er ikke det sidste vi kommer til at se til den detalje. Nr 4 er Six dot Earring og igen har vi en ørering med sten som er min svaghed. Nr 5 som er den sidste er den nyeste i Enamels kollektion og hedder Soleil stud. Soleil stud kommer i flere forskellige farver og især deres pastel farver er jeg helt forelsket i.

Jeg håber at i deler samme begejstring for Enamel og at i vil tage godt imod mærket.

Shop Enamel her

https://springstorie.dk/kategori/enamel/

Kram Anne / Springstorie.dk