Levering indenfor 1-2 hverdage - * Fri fragt ved køb for min. 399,-

Vi kan endelig byde velkommen til det danske brand, Maanesten.

                              

Vi har sådan glædet os til, at præsentere jer for det nyeste familiemedlem hos Springstorie – Maanesten.

Maanesten er som udgangspunkt kendt for deres smykkeunivers, men de har fornyelig lanceret en accessories linje som indeholder de fineste toilettasker, strømper, hårspænder og scrunchies.
Maanesten’s legende univers og feminine touch på deres accessories, har fået os til at falde pladask for kollektionen. Første drop er netop landet, og vi får allerede flere smukke styles i løbet af september.
Find de mange fine nyheder fra Maanesten her.

Lidt om Maanesten:

Henrik og Lotte Venø Callesen har en karriere inden for henholdsvis reklamebranchen og sygeplejefaget, men har siden 2010 dedikeret sig til smykkeverden. Deres store passion for det spirituelle har ført dem på flere rejser i Indien, et land med en stolt, gammel smykketradition, og hvor Maanestens smykker bliver håndlavet i dag. Da ægteparret grundlagede mærket, søgte de igen mod spiritualiteten og navngav firmaet efter en af deres yndlingssten: månestenene, som romerne troede, var månens stråler i fast form.

I de seneste år har mærkets accessory-linje spillet en større og større rolle og skabes ud fra et let og legende univers. Her åbner pastelfarver og prints for fortællinger fra fantasiens frie leg, barndommens eventyrlyst og uendelige drømmeverden. Det er essensen af Maanesten.”

Vi elsker når man kan se et brands visioner og værdier i deres kollektioner, og derfor er vi også ret overbeviste om, at dette samarbejde er et ‘match made in heaven’.

Husk, at du altid kan finde inspiration eller spørge ind til styles og produkter på vores Instagramprofil Springstorie.